Nuby Citroganix Tand- en tandvleesgel + vingertandenborsteltje – 15g - 4m+

CNK: 3142221

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Nuby Citroganix Tand- en tandvleesgel + vingertandenborsteltje – 15g - 4m+

De volledig natuurlijke tand- en tandvleesreiniger is speciaal ontworpen om de tandjes en het tandvlees van baby’s tussen 4 en 24 maanden veilig schoon te maken. Het bijgeleverde vingertandenborsteltje vergemakkelijkt het reinigen.

Richtprijs

€ 6,19

Gegevens

De tand- en tandvleesgel van Nûby™ Citroganix™ is volledig natuurlijk en speciaal ontworpen om tandjes en tandvlees van baby's tussen 4 en 24 maanden veilig schoon te maken. Het is veilig indien ingeslikt, en beschermt tegen bacteriën die tandbederf veroorzaken dankzij het actieve bestanddeel Citroganix™. Dankzij het bijgeleverde vingertandenborsteltje leert uw kind aan een goede mondhygiëne te hebben. De silicone massagevinger plaatst zich op uw vinger. De kleine silicone massageborsteltjes laten toe zacht de eerste tandjes van je kleinte te borstelen en het tandvlees te masseren. Voor het dagelijks poetsen van tandvlees en tandjes: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vingertandenborstel. Maak een zachte en verticale beweging om tanden en tandvlees te poetsen. Spoel de mond. Gebruik bij doorkomende tandjes de tandgel van Nûby™ Citroganix™ (+4 maanden). Citroganix™ is een natuurlijk extract van de Murcia sinaasappel. Het bezit antibacteriële eigenschappen (melkzuur) die kinderen beschermen tegen bacteriën en gisten. De bacteriën en gisten zijn verantwoordelijk voor rode billetjes of tandbederf. Met Citroganix™ bescherm je je kindje hier op een natuurlijke wijze tegen.

Meer informatie

EAN Code 5414959010730
Breedte 107 mm.
Hoogte 20 mm.
Diepte 34 mm.
Gebruik

Voor het dagelijks poetsen van tanden en tandvlees: Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertandenborstel. Poets de tanden en het tandvlees zachtjes in verticale richting. De mond spoelen.

Heeft uw baby pijn door het tandjes krijgen, dan kunt u de Nûby™ tandvleesgel gebruiken om de pijn te verlichten. (+4 maanden).

Samenstelling

Actieve stoffen :

! Citroganix (Orange Murcia) aux propriétés antibactériennes et apaisantes

Citroganix™ is een ongelooflijk, nieuw ingrediënt met drie belangrijke kenmerken:

! Citroganix™ doodt 99,999% van de bacteriën, virussen, fungi, gisten en protozoa.

! Citroganix™ blijft tot 4 uur na het aanbrengen actief.

! Citroganix™ is volledig natuurlijk.

Ingrediëntenlijst:

Aqua (Water), Glycerin, Betaine, Xanthan Gum, Flavour, Bioflavonoids, Caprylic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Stevia Leaf Extract

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Nuby