Excilor Behandeling Wratten 2in1 11,5ml+1ml

CNK: 3704707

APB Categorie: Medisch hulpmiddel

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Excilor Behandeling Wratten 2in1 11,5ml+1ml

Voor wratten op handen en voeten


Richtprijs

€ 29,90

Gegevens

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert het beste van 2 werelden. Het combineert een cryo behandeling en een zuurbehandeling voor een doeltreffende behandeling van wratten in slechts 5 dagen!

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen.

Meer informatie

EAN Code 8711744045784
Breedte 88 mm.
Hoogte 171 mm.
Diepte 38 mm.
Indicaties

Voor wratten op handen en voeten

Gebruik

Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert 2 behandelingen.

Dag 1, bevries je de wrat (= cryo behandeling). Dit doe je door het schuimpje op de blauwe kant zeer koud te maken en dan op de wrat te drukken (20"). Door de wrat te bevriezen, val je de wrat van binnen naar buiten aan.

Dag 2-5 breng je de TCA gel aan, om de wrat te verzuren. Deze werking gaat de wrat van buiten naar binnen verwijderen, laagje per laagje.

Uit het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de orginele verpakking op kamertemperatuur (15-25 °C) en beschermen tegen zonlicht. Bescherm tegen open vuur, ontvlambare bron, warmtebron, direct zonlicht en electrostatische of electrische bronnen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C.

Samenstelling

HFC-152, Isopentane, Propane, TCA-Active™ (gebaseerd op Trichloorazijn zuur), Carbopol, Water.

Voorschrift Nee
APB Categorie Medisch hulpmiddel
Contra Indicatie

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij zwangerschap, borstvoeding,diabetes, wanneer je een slechte bloedcirculatie of een huidaandoening hebt, wordt aangeraden om de huisarts om advies te vragen alvorens Excilor te gebruiken.

Merk Excilor